Mehmet Sever Dereören İlkokulu
Dereören Mahallesi HAVRAN 10560 BALIKESİR

VİZYON

Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları ve ilgilerine göre geliştirmek. ğrenciye Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazanabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerinin açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesinde yardımcı olmaktır.

MİSYON

Bizler; Mehmet Sever Dereören İlkokulu öğretmenleri olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkanlarımızı kullanarak, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, yaşadığımız çağdaş yaşamın gerekliliklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için durmadan çalışacağız.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün